Tatai Környezetvédelmi Zrt. mottója

Több, mint 30 éve foglalkozunk környezetvédelemmel

Fő tevékenységünk során veszélyes és nem veszélyes ipari hulladékok és melléktermékek hasznosításával rekultivációs fedőréteget állítunk elő. Ezzel a fedőanyaggal ipari tevékenység által okozott tájsebeket rehabilitálunk.

1981

Megalakul a Tatai Környezetvédelmi Zrt. jogelődje a Komárom Megyei Környezet és Természetvédelmi Koordinációs Társulás.

1982

Megkezdtük a környezetszennyezéssel érintett területek részletes felmérését, és olyan technológiákat dolgoztunk ki, amelyek a gyakorlatban is alkalmazhatóak.

1986

Engedélyt kaptunk hulladékfeldolgozásra. Megkezdtük az almásfüzitői vörösiszap-tározókon a biológiai hulladékhasznosítással és rekultivációval kapcsolatos kísérleteket, valamint kidolgoztuk a máig alkalmazott, és folyamatosan fejlesztett know-how-t.

1992

Létrehoztuk a Tatai Környezetvédelmi Rt.-t. Az elsők között voltunk, akik már specializáltan környezetvédelmi céllal alakultak meg.

2002

Bevezettük az ISO 9001 és az ISO 14001 szabványrendszereket. A folyamatok szabályozásával és a teljes körű folyamat-dokumentálással képesek vagyunk a műszaki és üzleti folyamatok naprakész követésére és ellenőrzésére.

2004

Magyarországon elsők között kaptuk meg az Egységes Környezethasználati Engedélyt (EKH), amely megfelel az európai uniós IPPC szabványnak.

2006

Az új piaci kihívásoknak megfelelően a szervezetfejlesztésre és folyamatszabályozásra fókuszáltunk. Az átszervezés eredményeként egy hatékony, a piaci elvárásokra gyorsan reagáló és egyben erős és hosszú távon jól működő cég jött létre, amely az elérhető legjobb technológiákkal képes megvalósítani a hulladékkezelés számos módját.

2010-től

Az országban történt ipari baleset miatt különböző hatóságok és szakszervek folyamatosan ellenőrizték, vizsgálták tevékenységünket, a cég működési körülményeit, és mindent rendben találtak.

 

Változtassunk életünk minőségén!
Tatai Környezetvédelmi Zrt. Kereskedelmi Képviselet
Iroda: 2890 Tata, Baji út 9.
Telefon: +36 34 587 063
Fax: +36 34 587 064
E-mail: info@tkv.hu
2890 Tata, Baji út 9.
Telefon: +36 34 587 063
E-mail: kereskedelem@tkv.hu