A Tatai Környezetvédelmi Zrt (TKV Zrt.) számára fontos a település, ahol működik. A cég meggyőződése, hogy azok számára lehet hasznos, akiket ismer és akikről tudja milyen igényeik vannak.

Bár a TKV szakmai tevékenységet itt nem folytat, mégis Tatát az otthonának tartja, így fontos szerepet játszik mindennapjaiban.

Ez a gondolat az alapja annak, hogy a Tatai Környezetvédelmi Zrt. miért állt a Tatai Atlétikai Club mellé a 2012/13-as sportévre. Ezt a döntést erősítette, hogy a cég támogatási politikájában megfogalmazott lokálpatriotizmus mellett a sport az egyik fő támogatási irányvonal. A sport képes új esélyt, életmód- és szemléletváltást hozni társadalmunkban. Cégünk a Tatai Atlétikai Clubot nemcsak anyagilag támogatja: Balla Ferenc és Szentiványi Kinga a TAC elnökségében szakmai munkájával (gazdasági, jogi, kommunikációs) is hozzájárul az egyesület újraindításához és fejlesztéséhez.

Az egyesületnek komoly szakmai fejlődést kell felmutatnia a támogatásért, illetve a hosszú távú együttműködésért Szeretnénk a tatai kézilabdás múlt hagyományait feléleszteni, azaz

új lendületet adni a felnőtt csapatoknak: nem cél az NB I, de középtávon akár lehetséges lenne;

a gyermeksportot élénkíteni: hazai példaképek felmutatásával a sport életük szerves részévé válhat, illetve annak nevelő ereje és szociális hatási sem elhanyagolható szempontok;

hétvégi családi programok: igazán hazai pályán szurkolni  a tatai csapatoknak.

Célunk tehát egy komplex program megvalósítása, és további szponzorok bevonása. Az Eötvös József Gimnázium csarnokának felújítása is egy ilyen kulcsfontosságú elem a hazai pálya megteremtéséhez. Reméljük, Tatának néhány éven belül lesz egy igazi sportcsarnoka.