Tatai Környezetvédelmi Zrt. mottója

Tudatos élet, egészséges élet, élhető élet - támogatási tevékenységünk e három területre fókuszál

Küldetés

Hisszük, hogy csak az a cég lehet sikeres, amelyik aktív, elkötelezett tagja az őt körülvevő közösségnek. Társadalmi felelősségvállalásunk alapgondolata, hogy egy üzletileg sikeres cég csak akkor lehet példa mások számára, ha a környezetéért is rendszeresen tesz. Mi szűkebb pátriánkban támogatottainkat olyan ügyek, feladatok megvalósításában segítjük, amelyek sokat tesznek másokért, hogy változtathassanak életük minőségén, tudatosabb, élhetőbb, egészségesebb életet élhessenek.

Cégünk megalapítása óta szoros kapcsolatot alakított ki a környezetében lévő civil szervezetekkel, önkormányzatokkal. Pénzügyi támogatással, esetenként kollégáink önkéntes munkájával segítettük őket céljaik megvalósításában. Jellemzően a tatai és almásfüzitői eseményeket, szervezeteket támogatjuk.

2012-ben kibővült az együttműködés Almásfüzitőn, a cégünk számára fontos környezetvédelmi ismeretterjesztés érdekében rendszeresen környezetvédelmi programokat szerveztünk.

Mivel a sport kiemelt támogatási területünk, örömmel álltunk az akkor a válságos helyzettel küzdő Tatai Atlétikai Club mellé.

Az élhető élet támogatása céljából az autista foglalkoztató otthont működtető Esőemberekért Egyesülettel és a Down-szindrómások foglalkoztatásában, otthonának biztosításában vezető szerepet játszó Magyar Down Alapítvánnyal vettük fel a kapcsolatot, valamint folytattuk a Szemem Fénye hospice otthonának támogatását is. Újraértékeltük együttműködésünket a tatai Víz-Zene-Virág Fesztivállal és a Talentum Iskolával. Ebben a hármas együttműködésben már évek óta részesei vagyunk egy diák ReDesign (hulladékból sík és térbeli alkotások készítése) pályázat létrejöttének, amelynek a kiállítása mindig a fesztivál egyik érdekes programpontja.

Cégünk 2013-ban, kesztölci telephelyének beindításával aktív együttműködést kezdeményezett a környező településekkel. Nagy örömünkre három dorogi óvoda évek óta kiemelkedő színvonalú oktatóprogramot folytat, melyet támogatásunkkal tovább tudtak bővíteni. A kesztölci gyerekek a Szüreti Napokra cégünket már előre várják a sok környezetvédelmi témájú játék miatt.

Támogatásunkkal valósult meg a Tatai Vadlúd Sokadalom, amely az ország egyik legelismertebb és leglátogatottabb természetvédelmi fesztiválja.

Ez évben támogatásunkban részesült karácsony alkalmával a Mikulásgyár Alapítvány is.

2014-ben és 2015-ben a korábbi években elfogadott értékek és irányelvek mentén folytattuk tovább cégcsoportunk társadalmi felelősségvállalási programját. Újabb tatai támogatottunk, a 75 éves Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság „A tatai medence, a Tatai Járás természeti értékei” című programsorozata a közvetlen környezetünkben található vízrajzi, botanikai értékekre és az állatvirág ritkaságaira hívja fel a figyelmet. Több olyan támogatási tevékenységünk is volt, amelyhez kollégáink segítségét kértük, mint például tavasszal a TeSzedd akció, nyár végén a Mezítlábas szeptember, és karácsony előtt a Mikulásgyár támogatása.

Abban hiszünk, hogy ha egyénenként és közösségként felelősséget vállalunk egymásért és környezetünkért, akkor olyan világban élhetünk, amely mindenki számára biztosítja az alapvető jogokhoz és szükségletekhez való hozzáférést. Mi, a magunk módján, ezért dolgozunk!

 

Változtassunk életünk minőségén!
Tatai Környezetvédelmi Zrt. Kereskedelmi Képviselet
Iroda: 2890 Tata, Baji út 9.
Telefon: +36 34 587 063
Fax: +36 34 587 064
E-mail: info@tkv.hu
2890 Tata, Baji út 9.
Telefon: +36 34 587 063
E-mail: kereskedelem@tkv.hu