Tatai Környezetvédelmi Zrt. mottója

Telephelyeinken hulladékhasznosítással foglalkozunk, amelynek termékét helyben alkalmazunk tájsebek rekultivációjára

Tatai vállalati központ

Tatai irodánkban folyik cégünk szellemi és irányító tevékenysége, az egyes telephelyek irányítása, a szakmai munka megszervezése és a megvalósítás levezénylése.

Almásfüzitő hulladékhasznosító telephely, VII. számú vörösiszap-tározó: rekultiváció alatt lévő terület

  • Rekultivációs tevékenység, amelynek célja a több mint 30 éve felhagyott veszélyes hulladéklerakó, porzás mentesítése és lezárása tájba illesztéssel.
  • Hulladékhasznosítási tevékenység, amely során jellemzően termelési hulladékokból és melléktermékekből termőképes rekultivációs fedőanyag előállítása.
  • A VII-es számú tározó fedése napjainkban is zajlik, a lefedettség mértéke kb 80%, mely évről évre jelentős területtel bővül.
  • A tározó hatósági vizsgálatok alapján az 1990-es évek vége óta kiporzásmentes.

I-VI. számú vörösiszap-tározó: rekultivált területek 

  • A környezetvédelmi hatóság igazolása alapján cégünk a fedőanyag elhelyezésével, a már teljesen lefedett területek vörösiszap kiporzás-mentesítését sikeresen megvalósította.
  • A teljes körű rekultiváció megvalósításához a fedőréteg kiterjesztése folyamatban van.
  • A vörösiszap-tározó környezeti hatásainak további felügyelete érdekében cégünk komplex monitoring rendszert üzemeltet és a rekultivációs terület utógondozásával foglalkozik.

Kesztölci hulladékhasznosító telephely

  • Rekultivációs tevékenység, amelynek célja a felhagyott pernyehányó porzás mentesítése és lezárása tájba illesztéssel.
  • Hulladékhasznosítási tevékenység, amely során jellemzően termelési hulladékokból és melléktermékekből termőképes rekultivációs fedőanyag előállítása.

Technika és géppark

Tevékenységünk kapacitásigényének megfelelő gépparkot tartunk fenn telephelyeinken és külső működési területeinken. Eszközeink kiválasztása esetében is elsődleges szempontként szerepel a magas technológiai színvonal, a környezetbarát üzemeltetés, a szakmai specializáció, a referenciák, valamint a gépek biztonságos üzemeltetéséhez szükséges karbantartási- és szervizháttér megléte és alkalmazása.

Változtassunk életünk minőségén!
Tatai Környezetvédelmi Zrt. Kereskedelmi Képviselet
Iroda: 2890 Tata, Baji út 9.
Telefon: +36 34 587 063
Fax: +36 34 587 064
E-mail: info@tkv.hu
2890 Tata, Baji út 9.
Telefon: +36 34 587 063
E-mail: kereskedelem@tkv.hu