Tatai Környezetvédelmi Zrt. mottója

A Tatai Környezetvédelmi Zrt. a helyi egyesületek, intézmények igényeihez igazodik. A TKV-nál legutóbb a nagy múltú Tatai Atlétikai Club támogatásáról döntöttek. Az elhatározás hátteréről, illetve a vállalat támogatási politikájának eddigi eredményeiről Fülöp Judit vezérigazgató-helyettes mesélt a 24 Órának.

A cégnél azt vallják, hogy az alaptevékenységükön túlmenően is részt kell vállalniuk a szűkebb és tágabb környezet, az ott élő emberek életének, körülményeinek javításában.

A támogatási politika irányelveinek tekintik a hosszú távú pozitív hatást; az új esély nyújtását; a magas szintű szakmaiságot; a felelősségteljes magatartást.  A Tatai Környezetvédelmi Zrt. célja, hogy tervezetten, egységes módon, egységes elvek mentén jelenjen meg a civil szférában, kifejezve a saját értékrendjét és a magáról kialakítani kívánt arculatot.

Támogatási tevékenységük a tudatos, az egészséges és az élhető élet területekre fókuszál. A missziójukban megfogalmazott egészséges és minőségi élet megvalósításában fontos tényező a sport. A környezetvédelem és a sport közös vonása az egészséges élet és életmód. Céljuk a sport szeretetének az erősítése.

Felelősséget éreznek azon társadalmi csoportok iránt is, amelyek szociálisan, társadalmilag vagy egészségügyi szempontból hátrányos helyzetben vannak.

A TKV Zrt. helyi és országos szerepvállalása egyaránt fontos. A lokálpatrióta támogatások azonban kiemelt helyen szerepelnek a cég életében, mert az országos célok könnyebben találnak támogatóra, mint a helyi érdekeket képviselő szervezetek.  Az anyagi hozzájárulás mellett fontosnak tartják, hogy munkatársai is aktívan részt vállaljanak támogatási tevékenységükben, ennek formája a társadalmi munka.

Változtassunk életünk minőségén!
Tatai Környezetvédelmi Zrt. Kereskedelmi Képviselet
Iroda: 2890 Tata, Baji út 9.
Telefon: +36 34 587 063
Fax: +36 34 587 064
E-mail: info@tkv.hu
2890 Tata, Baji út 9.
Telefon: +36 34 587 063
E-mail: kereskedelem@tkv.hu