Tatai Környezetvédelmi Zrt. mottója

Charity Magazin, 2011. november

A Tatai Környezetvédelmi Zr.t idén első ízben döntött úgy, hogy támogatja a Szemem Fénye Alapítványt, ezért megkerestük őket, hogy miért, milyen körülmények között nyújtottak segítséget. Fülöp Judit, a cég vezérigazgató-helyettese elmesélte, hogy véletlenül akadt rá egy cikkben az alapítványra.

Mint anya, egyből átéreztem ezeknek a szülőknek a helyzetét. Nekik nem csak azzal kell szembenézniük, hogy elveszíthetik gyermeküket, hanem anyagilag is nehéz helyzetben vannak.

A támogatás ötlete azonnal megfogalmazódott benne, azonban alaposan utánanézett, hogy valóban hiteles és megbízható-e az alapítvány. A támogatási formát kiválasztva a cég a pénzügyi dotáció mellett döntött, hogy a Szemem Fénye a működéséhez szükséges legoptimálisabb módon tudja felhasználni a segítséget.

CSR-tevékenységünket alapvetően társadalmi alapon szervezzük és számos területen nyújtunk támogatást-tájékoztat Fülöp Judit. – A rászorulók esetében olyan szervezeteket választunk ki, akik szűkebb csoportok érdekeit szolgálják, ezért csekély támogatásra tudnak szert tenni. a kulturális programoknál inkább a nagyobb tömegeknek szóló eseményekben veszünk részt.

A Tatai Környezetvédelmi Zrt. társadalmi elkötelezettsége abban is megnyilvánul, hogy fő tevékenységével a környezeti károk felszámolásában vesz részt, illetve ipari hulladékból készít új termékeket, alapanyagokat az ipar számára.

A Tatai Környezetvédelmi Zrt. vezetősége minden esetben hosszú távú gondolkodásra törekszik. Társadalmi felelősségvállalásában is ezt a stratégiát követi, amennyiben anyagilag ezt megteheti. Támogatottjaival szeret hosszú távú együttműködést kialakítani, amely további biztonságot jelent a felek számára.

Változtassunk életünk minőségén!
Tatai Környezetvédelmi Zrt. Kereskedelmi Képviselet
Iroda: 2890 Tata, Baji út 9.
Telefon: +36 34 587 063
Fax: +36 34 587 064
E-mail: info@tkv.hu
2890 Tata, Baji út 9.
Telefon: +36 34 587 063
E-mail: kereskedelem@tkv.hu